Pajta esküvő az Őrségben

Álomesküvő zöld helyszínen - legyen a virágos rét a szertartásotok színtere!
Esküvői helyszín Őrség

Foglaljátok le időben!

Kedves érdeklődő Jegyespár! A 2024-as esküvői időpontjaink beteltek! Kövessetek bennünket facebook-on, ha bármi változás lenne kiírjuk.

Kedves Jegyespár! Örömmel mutatjuk be az 5 Érzék Házak 2024-es esküvői szolgáltatásait.

A Rendezvénypajta az Őrség szívében működő esküvő és rendezvényhelyszín. A pajta 3 hektáros zöld területen fekszik az erdő ölelésében.

Rendezvénypajtánk akár 150 fő befogadására is alkalmas. A tisztáson álló fa filagória felejthetetlen szabadtéri esküvőhelyszínként szolgál a szertartások megszervezéséh

Saját konyhánk több évtizedes tapasztalattal, és kiváló gasztronómiai élményekkel ajándékozza meg a násznépet, a gondosan kiválogatott ételek közül minden pár megtalálhatja számára a legmegfelelőbbet. Az 5érzékhez tartozó hangulatos házacskákban több mint 60 fő elhelyezését tudjuk biztosítani 2, 3, 4, 5 vagy akár 6 fős szobákban/apartmanokban, a környékbeli szálláshelyeken akár további 100 fő elszállásolható.

A helyszín adottságait, a Pajta méretét és a körülötte levő teret javasoljuk minél jobban kihasználni, emiatt elsősorban a közepes, közepesen nagy és nagy létszámú esküvői megkereséseket várjuk, mivel így gazdaságos mindenkinek. A pajtánk 80 főtől 150 főig fogadja a násznép résztvevőit.

Szívesen adunk ajánlatot, amelyhez emailben vagy telefonon várjuk érdeklődésedet! A már megvalósított esküvőkről a teljesség igénye nélkül találtok egy-egy rövid beszámolót az Őrségi 5érzék Házak blogján.

Miben tudunk segíteni nektek?

A legtöbb házasság előtt álló jegyes pár fejében él egy kép, milyennek szeretné látni esküvőjét, milyen legyen a helyszín stílusa, a dekoráció, az ételek, milyen környezetben legyen a szertartás. Egyre gyakoribb igényként merül fel, hogy mindent jó lenne egy helyszínen, a lehető legkevesebb mozgással kivitelezni.

Ezekre az igényekre reagálva, a Pajta rendezvényház közelében a csodás, zöldellő mezőn alakítottunk ki a szabadtéri szertartásokhoz egy pavilont. Körülötte fapadokon tudnak kényelmesen leülni a vendégek. A tapasztalatinkat megosztva segítünk különböző szolgáltatok között választani, amelyet helyszín bemutatás alkalmával átbeszélünk. Hogy a számotokra megfelelő stílust és irányzatot találjátok meg.

Az ételeket az 5érzék Házak éttermében készülnek. Főleg termelőktől vásárolt alapanyagokból és mindent a helyszínen készítünk el, hogy 100%-san tudjuk a minőséget és a hazai ízeket visszaadni.

Pajta esküvő Őrség
pajta rendezvényház

Természetes környezet, őshonos kaszáló- gyümölcsösök, csend, mezei virágok, tücskök madarak és nyugalom. És egy több mint száz éves, 2017-ben felújított és évről-évről folyamatosan bővített, az igényekhez átalakított és technikai felszereltséggel kiegészített lábas pajta vár titeket.

Mind az őrségi táj, mind a Pajta épület természetessége, a natúr, főképp fából lévő épületelemek, a belső bútorzat semlegessége bármilyen dekorációs lehetőségnek megfelelő alap.

A Pajta rendezvényház egy 150 fős lakodalom megtartására alkalmas helyszín, változatos módon tudjuk azt az igényeknek megfelelően berendezni. Általában az a döntő elrendezési mód a létszámon felül, hogy milyen módon szeretnétek a főasztalt a térben elhelyezni. E köré szerveződnek a vendégek, a zenekar, dekorációs elemek, a kiszolgáláshoz szükséges eszközök.

Miért válassz minket?

Miért érdemes a PAJTA RENDEZVÉNYHÁZAT választani?
virág dekoráció
kemencés esküvői

A célunk az, hogy mind a pár, mind vendégeik elégedetten távozzanak, és jó hírünket vigyék, ezért bátran keressetek bennünket, minden részletre, kérdésre szívesen választ adunk.

Az ifjú pár szállásán kívül 60 fő részére kínálunk megoldást a helyszínen és közelében, hogy kipihenhessék a pajta esküvő kellemes fáradalmait. Az ifjú párt ajándék éjszakával lepjük meg a Kemencés romantika apartmanunkban. Kedvezményes árakkal kedveskedünk a násznépnek.

Részletes tudnivalók a szállásról a „Szállásaink” fülön megtalálhatóak.

Az őrségi kor és kultúra ötvöződik egy friss színekkel átszőtt világgal. A kert pedig a minden napok ételeit és italait is adó gyógynövények és kultúrnövények sokaságával van tele.

Érdeklődj most:

Képgaléria