Házirend

Kérjük, a kedves Vendégeket olvassák el az alábbi házirendet, amely segítséget nyújt a vendégház rendeltetésszerű használatához.

Érkezés/bejelentkezés: Az érkezés napján a szobát vendégeink 14:00-tól foglalhatják el 19:00-ig, a kijelentkezés napján 10:00-ig kell elhagyni a szállást. Ettől való eltérés lehetőségét a recepcióssal kell egyeztetni.

Reggeli: Reggeli időpontja reggel 8:00-10:00 között. A svédasztalos reggelin kívül előre egyeztetett módon szolgálunk fel vacsorát. A vacsora lehetősége 40 fő feletti csoport esetén lép életbe.

Fizetés: Bejelentkezéskor kérjük a szállás teljes összegét készpénzzel vagy banki átutalással kiegyenlíteni, és távozáskor a fenn maradó fogyasztásokat rendezni.
Ha valami miatt az előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni illetve visszafizetni.

Átutalás: Köcöle Kft.
Bankszámla: 10404728-50526553-77881008

Tűzrakás: Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. Tűzgyújtási tilalomra kérjük, legyenek figyelemmel, abban az esetben nem megengedett! A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.

Dohányzás: Csak a kijelölt helyeken megengedett a dohányzás (terasz). Az épületekben, szobákban és azok 5 méteres körzetében Tilos a dohányzás!

Berendezési tárgyak: Kérjük a szálláshely eszközeit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és baleset-védelmi szabályokat betartani. A szobák berendezését, beleértve a hajszárítót, törölközőt, plédeket a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet.

Kérjük, hogy a szobák felszerelési tárgyaira vigyázzanak! Ha bármilyen rongálódás vagy meghibásodás keletkezik, kérjük jelezni a recepción. A vendégházban nem rendeltetésszerű használatból származó károkért a Vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A Vendégek vagyontárgyaiért az 5 érzék házak felelősséget nem vállal!

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a Vendégek hibáján kívül tönkre megy vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a Személyzetnek jelezni.

Takarítás: Hetente 1x ágynemű és törölköző cserével.

Házi kedvenc: A szállásunk kisállatokkal érkező vendégeket nem fogad.

Reméljük, szobáink megfelelően szolgálják az Ön kényelmét.

Kellemes időtöltést, jó pihenést kíván az 5 Érzék Házak csapata!

Erdei szállás