GLAMPING sátor az Őrségben

De minek nevezzelek? 🙂
A Glamping a romantikus kempingezés és egy hangulatos szobabelső megvalósulása.
Maga a glamping szó jelentése nem más, mint az angol glamorous és a camping szavak elegye. Ha felidézzük az első gyerekkori sátrazásokat eszünkbe jut, hogy a gyerekek többsége mennyire szeret saját kuckót, bunkert építeni magának. Remek móka elkérni anyutól a legnagyobb plédet, ágytakarót, felakasztani és rögzíteni több helyen, kivinni néhány párnát és indulhat a kerti sátrazás 🙂 Mi ennél többet ajánlunk, mert sátorban lehet, hogy már aludtál, de 30 m2-es sátorban, ahol akár táncra is perdülhetsz még biztosan nem!

GLAMPING sátor az Őrségben

Legyen ez a nyár legjobb élménye! Az éjszaka hangjai, a hajnali madárdal, a csillagos égbolt látványa, az erdő vagy mező illata mind-mind egyedi élményt nyújt. A boldogságbarát szállás nálunk azt is jelenti, hogy olyan páratlan élmények is megélhetők itt, melyek sokáig elkísérnek majd.

Ezen a nyáron kedvező áron vehetitek igénybe Glamping sátrunkat, akár pároddal, barátokkal vagy családdal jönnétek várunk szeretettel! Örülnénk, ha minél többen megélhetnék és kipróbálnák ezt az élményt, ami pont annyira nomád, hogy ne egy klasszikus szállodaszobai hangulatát keltse, viszont pont annyira kényelmes, mintha az otthoni ágyadban aludnál 🙂
Zuhany és angol WC néhány lépésre a sátortól, áram a sátorban nincs, napelemes töltőt érdemes hozni, vagy közösségi tereinkben napközben tölthetőek a kommunikációs eszközök.

Ha nem ciki, hogy a szüleiddel sátrazol, és nem is felfújható matracokon, kúszva-mászva, hanem rendes ágyban aludva esik jól a pihenés. Ha szülőként visszaemlékezve ezekre a nomád nyári időkre szeretnéd ismét megélni, de sokkal komfortosabb módon akkor várunk szeretettel az Őrségben Glamping sátrunkban. Ráadásként, ha szeretnétek még további nomád emlékkel gazdagítani az idei nyaralást, aludjatok egy éjszakát Echos szekerünkben, mely térítésmentesen kipróbálható vendégeink részére.
Az akció további részleteiről a fenti linken tájékozódhattok.

glamping sátor

glamping sátor

Újság olvasás

echós szekér

sátor belső