Nyár végi esküvő az Őrségben

2018. augusztusában tartott esküvő képeivel idézzük az idei szezon kezdetét.
Az Őrségi táj, illetve a természet közelsége elsősorban azokat a párokat vonzza, akik a szertartás egy részét, vagy akár több emlékezetes pillanatot is a szabadban, szabadtéren szeretnének megtartani. Lehetőség van az anyakönyvvezetőt a helyszínre hívni és egy erre a célra kialakított, kerti pavilonban megtartani a szertartást.

Dóri és Peti kerti esküvő

A Pajta rendezvényházban késő tavasztól foglalhatók az időpontok. Ennek oka, hogy ilyenkor már melegednek a nappalok, az időjárás jobban kiszámítható, így lehet maximálisan kihasználni a birtokon található, általunk épített, vagy a természet kínálta lehetőségeket. A kültéri fotózáshoz a legmeggyőzőbb szempont maga a táj, a sok zöld, a mellettünk található erdő vagy mező, közelben található patakok, források, tavak. De a nyitott teraszon való ejtőzés sem elhanyagolható, amely jól esik a vacsora után. A csillagfényes égboltban való gyönyörködés is úgy az igazi, ha nem kell kabátot ölteni 🙂

Természetesen maga a vacsora, a zene, a tánc fedett térben zajlik. Úgy alakítottuk ki térhatároló elemeket, hogy az igényeknek megfelelően variálhatók legyenek. A kültérre – kertre, teraszra – nyíló ajtók részlegesen vagy akár teljesen nyithatók, ezáltal egybenyitható a belső tér a külsővel.

Dóri és Peti esküvőjéről a videós hangulatot az AB Visual Fotó stúdió készítette:

Pajta esküvő Dóri és Peti

Őszi esküvő

kerti dekoráció

beltéri dekor

asztal dekoráció

Asztalok

tánc