Lombház

Őrségi lombház szállás

Próbáld ki milyen a madarakkal ébredni! Reggel úgy érzed, mintha egy puha madárfészekben aludtál volna. Romantika, az erdő csendje, gyere, vár a lombházunk! Erkélyéről karnyújtásnyira a természet, az erdő illata, hangok és az éjszaka csendje itt garantáltan átélhető!

Hogyan jött az ötlet? Utazásaink során láttunk hasonló épületeket, továbbá éreztünk egy igényt arra, hogy létezik egy olyan pihenésre vágyó réteg, akik szeretnének a komfortzónájukon kívül eső pihenést megtapasztalni, hogy közelebb kerüljenek a természethez. Erre a legalkalmasabb a lombház.

Hogyan kell elképzelni? 6 méter magas oszlopokon áll, körbeölelik fenyőfák, akácok, tölgyek és egy kökénybokor. Mindennapos látogatók az őzek és a szarvasok. A szoba hangulatát igyekeztünk az erdei környezethez alakítani, így a dekorációk agancsok és madarakról szóló képek. Egy család kényelmes pihenését szolgálja (2+2 fő). A világítást direkt nem vezettük be, aminek a vendégeink külön örülnek. Természetesen örökmécsesek és egyéb elemes hangulatfényeket csempésztünk a szobába, hogy még hangulatosabbá és romantikusabbá tegyük a vendégeink nyaralását a lombok között.

Mit tapasztalhatsz meg? Tapinthatod, az erő ágait, bokrait, halhatod a madarak csicsergését, a szarvasbőgést, láthatod a természet apró rezdüléseit, akár őzeket, mókusokat, a friss levegő és az erdő illata felejthetetlenül beivódik az orrodba és mi sok-sok helyi ízzel ismertetünk meg, amiket csak mi készítünk.

Parkolási lehetőség 10 m-re a házikótól.

A lombház májustól október végig üzemel! Az alábbi ár minimum 2 éjszaka foglalásra érvényes! Egy éjszaka esetén 20 %-os felárat számítunk fel!

Férőhely: 2 + 2 Fő

Az apartman területe: 16 m2

Felszereltség: Törölköző, 1 WC, 1 zuhanyzó, elemlámpa, távcső

Ára:      

2 Személyre:     40.000 Ft/éj reggelivel

4 személyre:      50.000 Ft/éj reggelivel

 

Áraink 2024. december 31-ig érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! – Fizetési feltételek

Érdeklődés:

Foglalás előtt kérjük, olvasd el házirendünket, hogy zavartalunk és informáltan tudd nálunk tölteni a nyaralást.